Олігарх з Тернопільщини ввійшов у ТОП-10 найбагатших людей України, та витіснив зі списку Петра Порошенка

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

Тернопільський олігарх Дмитро Фірташ ввійшов до десятки найбагатших людей України 2017 року, та витіснив з цього списку Петра Порошенка.

Щорічний рейтинг опублікував журнал “Фокус”.

Перше місце зайняв Рінат Ахметов, який має  статок в $3,1 млрд і входить до рейтингу найбагатших людей планети за версією Forbes.

Друге місце та третє посідаютьт співвласники групи “Приват” Ігор Коломойський ($1,6 млрд) та Геннадій Боголюбов ($1,5 млрд).

Читайте також

Односельчани розповіли невідомі факти із життя олігарха Дмитра Фірташа

Четвертим у рейтингу стоїть Віктор Пінчук він має $1,4 млрд. П’яте місце займає Костянтин Жеваго ( $1 млрд). На шостій позиції стоїть Юрій Косюк, власник “Миронівського хлібопродукту” зі статком $900 млн. Сьоме місце займає власник “Кернел Груп” Андрій Веревський ($785 млн), у рейтингу 2016 року він стояв на 5 позиції.

Восьме місце зайняв власник “Смартхолдінг” Вадим Новінський ($734 млн). На дев’ятому місці власник DCH Group Олександр Ярославський ($645 млн). Закриває десятку рейтингу власник Group DF Дмитро Фірташ зі статком в $ 640 млн.

За матеріалами сайту Тернополяни.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дмитро фірташ, #найбагатший, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #топ-10
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: