Тернопільський «Беверлі Хіллз»: Максимум зручностей на одній території

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

Власне помешкання – мрія багатьох молодих сімей. При цьому хочеться, щоб воно не тільки відповідало сучасним нормам забудови, але й було затишним та комфортним для проживання. Мало просто придбати хорошу квартиру – важливо, щоб на подвір’ї була парковка, щоб діти мали безпечне місце для гри, а дорослі територію для занять спортом та піших прогулянок неподалік.

Широкий спектр такої внутрішньо-будинкової інфраструктури матиме новий мікрорайон «Beverly Hills», будівництво якого розпочала компанія «Креатор-Буд» на вул.Микулинецькій.

«Це буде перший мікрорайон, що розроблений за детальним планом. Не хаотична забудова, як було раніше, а справді комфортна територія для проживання. Ми хотіли зібрати все краще в одному місці – зробити такий собі «all inclusive». Наприклад, до розробки детального плану сквер-парку площею півтора гектари, залучили молодих архітекторів Урбан-Т, які здійснили це за європейськими стандартами», – зазначає Володимир Карпінський, керівник проекту «Beverly Hills».

У новому мікрорайоні передбачено 25 будинків, придбати квартиру в одному із них можна, звернувшись до відділу продажу. Там же консультанти «Креатор-Буд» нададуть усю вичерпну інформацію, яка цікавитиме майбутніх мешканців.

Час роботи відділу: з 9:00 до 19:00 год. у робочі дні тижня, адреса: вул. Микулинецька, 116.

Нагадаємо, житло, від «Креатор-Буд» – це сучасні багатоповерхівки з хорошими теплоізоляційними характеристиками, спроектованій під індивідуальне опалення, будинки обладнані швидкісними, безпечними та комфортними ліфтами.

У свою чергу для багатьох помітно, що колектив «Креатор-Буд» під керівництвом відомого підприємця та мецената Ігора Гуди сумлінно виконує усі роботи. «Бачимо результат вашої праці, бачимо вдячних людей за якісну працю. Хай Господь  дає вам багато сили, багато творчого натхнення. Нехай оцей талант, який ви розвиваєте – ще більше розвивався. Бо справді немає нічого щасливішого для молодої сім’ї, коли вона входить у свою власну хату. Хай Господь щедро благословить Вас, пане Ігоре, та всіх співпрацівників»,  – зазначив сотрудник Архикатедрального Собору НЗПБ УГКЦ о. Сергій під час освячення відділу продажу квартир та місця під забудову мікрорайону «Beverly Hills».

null

 

nullФото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Беверлі Хілз, #будівництво, #гуда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: