У Кременці в медучилищі п’яний чоловік погрожував учням пістолетом

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

Нетверезий парубок не на жарт налякав учнів та викладача медичного училища у Кременці.  Він погрожував присутнім предметом, схожим на пістолет. Хтось викликав поліцію. 

З’ясувалося, що хуліган – раніше судимий житель села Жолоби. 20-річний парубок, хильнувши спиртного, не знайшов інших «розваг», як навідатися до місцевого училища. Зайшов на другий поверх, а там увірвався до однієї з аудиторій, де на той час йшла пара.

Почав лаятись, а тоді вийняв з кишені пістолет і почав цілитися в учнів. Зловмисника затримали. Вилучений у нього пістолет виявився іграшковим. Причину свого вчинку парубок пояснити не зміг. Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 296 ККУ – хуліганство. Також зловмисник понесе адміністративну відповідальність за появу в громадському місці в нетверезому стані.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розбій, #стрільба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: