10000 км Америкою за 100 днів – у велокоманді «Чумацький шлях» мандруватиме тернополянин

Опубліковано:
26 Квітня, 2018

Веломандрівники “Чумацького шляху” минулого року успішно проїхали Європою. Цього літа планують їхати дорогами Північної Америки. Мандрівники не тільки долають кілометри, а і знайомлять людей з інших країн з Україною. Сергій Коновал єдиний тернополянин учасник велопробігу “Чумацький шлях в Америці”  – протягом ста днів команда з дванадцяти українців планує проїхати десять тисяч кілометрів Сполученними Штатами Америки та Канадою. У команду Сергій потрапив після успішної мандрівки у Румунію. Його відеоблог про мандрівку сподобався і Сергія долучили, як людину, яка буде відповідати за відеозйомку і монтаж роликів про подорож. Початок мандрівки заплановано на 15 травня, перше місто, яке зустріне мандрівників – Лос-Анджелес. Протягом усього шляху на команду чекає багато цікавих зустрічів у тому числі планують зустрітися з вже легендарною людиною, яка торить людям дорогу на Марс – Ілоном Маском. 

За океаном на мандрівників Чумацького шляху вже чекатимуть шосейні велосипеди, але американські дороги від Тихого до Атлантичного океану будуть міряти надійними покришками від українського виробника фірми “Танос”.Спеціально для команди шиється одяг.

Проїхати мають від океану до океану. Вже заплановані зустрічі. Однією з перших стане зустріч з українським американцем, який працює над темою колонізації Марсу.

Найбільше хвилюється молодий чоловік за інструменти, адже для монтажу потрібен ноутбук, якого в нього на разі не має. Готовий позичити, та обіцяє здувати з нього пилинки. Також бракує коштів – усього свої витрати разом з квитками оцінив у 15000 гривень. Кожному, хто допоможе грошима, обіцяє привезти афтограф Ілона Маска.

 
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #америка, #велопробіг, #коновал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: