У Тернополі реалізували чудесну соціальну ініціативу

25.04.2018 21:43   Джерело: Тернопіль НАЖИВО!
Опубліковано : Новини Тернопільщини

24 квітня у Тернополі відбулася презентація унікального проекту «Соціальне таксі» для людей з обмеженими можливостями пересування.

Під час заходу Митрополит та Архиєпископ Кир Василій (Семенюк) освятив соціальне авто та передав його Благодійному фонду «Карітас». Відтепер, тернополяни з особливими потребами зможуть безкоштовно скористатися послугами спеціально обладнаного автомобіля для перевезення у медичні заклади, адміністративні будівлі, а також на різноманітні заходи.

Під час презентації міський голова Сергій Надал подякував усім активним тернополянам, які долучилися до збору коштів на реалізацію соціального проекту та відзначив, що мерія міста і надалі підтримуватиме усі ініціативи, які працюватимуть на благо жителів.

«Завдяки підтримці волонтерів, громадських і релігійних організацій та усіх небайдужих мешканців, у Тернополі з’явилося перше соціальне таксі, яке допоможе людям на інвалідних візках легко пересуватися та стати соціально активнішими, – розповідає очільник Тернополя. – Хочу наголосити, що міська влада відшкодовуватиме усі витрати, пов’язані з обслуговуванням спецавтомобіля та забезпечить ефективне та успішне функціонування даного соціального проекту»

Замовити соціальне таксі можна буде за попереднім записом, зателефонувавши на номер (0352) 52 36 84 або (098) 332 14 14.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль НАЖИВО!  

Коментарі