На Тернопільщині секретар міськради, виконуюючи обов’язки міського голови, преміювала сама себе

Опубліковано:
25 Квітня, 2018

За неповідомлення у встановлених законом випадках і порядку про наявність реального конфлікту інтересів та вчинення дій в умовах конфлікту інтересів, секретаря Борщівської міської ради притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читайте також

Щоб не платити штраф на суму 136 гривень, порушник дійшов до Верховного суду

Працівниками поліції складено протоколи про вчинення секретарем Борщівської міської ради правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП за фактом неповідомлення у встановленому законом порядку та строки про наявність реального конфлікту інтересів і вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів.

Прокурором  доведено у суді, що секретар, виконуючи обов’язки Борщівського міського голови, без погодження із сесією Борщівської міської ради прийняла рішення щодо власного преміювання та підписання відповідного розпорядження. Суд призначив їй покарання за скоєння правопорушень, пов’язаних з корупцією у вигляді штрафу в сумі 3400 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: