«Там, де є розумні люди – є адекватна медицина», - народний депутат

25.04.2018 13:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Як покращити і розвивати медицину в громадах, з’ясовували працівники лікарні смт.Товсте, Заліщицького району спільно з народним депутатом Романом Заставним. Під час зустрічі обранця з колективом медзакладу обговорили термінові проблеми лікарні та де знайти кошти на їх вирішення.

Передусім домовилися про заміну котла в лікувальному закладі, відновлення водолікувального відділення, можливість встановлення теплозберігаючих технологій.

Про гроші на ці потреби Роман Заставний особисто звернеться в уряд. Надалі ж важливі питання медпрацівники вирішуватимуть на рівні новоствореної громади. Адже частина трудового колективу лікарні вже наступного тижня має шанси стати депутатами Товстенської об’єднаної громади.

«Після розмови з працівниками цього медзакладу, я відмітив їхню активність і бажання до змін в їхній громаді та країні загалом. Вважаю, що саме такі свідомі та розумні люди здатні розбудовувати медичну галузь», - наголосив Роман Заставний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі