На Тернопільщині засудили бандитів, які викрали хлопчика і знімали знущання на відео

25.04.2018 09:43   Джерело: IA ZIK
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині за позбавлення волі малолітнього засудили 4 осіб.

Неповнолітнім встановили іспитовий термін. Той, хто відбуватиме покарання за ґратами, вже раніше був судимий, повідомили IA ZIK у прес-службі прокуратури області.

«Обвинувачем доведено у суді, що 5 листопада 2017 року група осіб у складі 5 чоловік (троє з яких неповнолітні та один малолітній) позбавили волі хлопчика, що перебував на вулиці одного із сіл Заліщицького району», – розповіли у прокуратурі.

Читайте також

Тернопільський суд дав солдату 11 років і конфіскував майно за невчасне повернення в частину
Засуджено трьох жителів сусідньої області за квартирні крадіжки на Зборівщині на суму майже 50 000 грн
На яке покарання заслуговує водій, який побив патрульного та влаштував дебош у лікарні?

Незважаючи на плач та крики дитини, викрадачі обмотали його голову скотчем, запхнули в багажне відділення автомобіля на литовській реєстрації і відвезли на закинуту територію тракторної бригади.

Як встановило слідство, обвинувачені побили потерпілого та, погрожуючи фізичною розправою, направили на нього предмет, схожий на пістолет, і декілька разів натиснули на спусковий гачок. Після цього припинили знущання, перед тим записавши їх на камеру мобільного телефону.

Заліщицький районний суд засудив повнолітнього обвинуваченого за ч.2 ст.146, ч.4 ст.296 КК України до 4 років 4 місяців позбавлення волі.

Трьом неповнолітнім співучасникам злочину призначили 3 роки позбавлення волі. У прокуратурі зазначили, що суд врахував їх молодий вік і звільнив від покарання із встановленням іспитового терміну на 1 рік.

До малолітнього хулігана вирішили застосувати примусові заходи виховного характеру. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: IA ZIK  

Коментарі