Двох сутенерок із Дніпра, які працювали у Тернополі, арештували

24.04.2018 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту обрав суд двом жінкам-уродженкам Дніпра. Їм інкримінують статтю 303 частини 2 Кримінального кодексу України – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Читайте також

У Тернополі молода мама займалась сутенерством
У мережі з’явилося відео про тернопільських повій
Під час «оперативної закупки» тернопільські правоохоронці затримали групу повій (Відео)

Одна з жінок, 27-річна, налагодила свій «бізнес» із надання сексуальних послуг у Тернополі ще на початку 2017. Вона розмістила в інтернеті оголошення про інтимні послуги, сама шукала клієнтів, супроводила працівниць, забезпечувала транспортом, вирішувала питання з апартаментами та безпекою підлеглих. Підлеглими сутенерші стали дві жительки Дніпродзержинська, 1994 та 1996 років народження.

Через деякий час жінка створила і притон на Франківщині. У помічники взяла 57-річну землячку, щоби та стежила і координувала роботу повій у сусідній області. Працювали дівчата почергово у кожній області. Працювати «по виклику» вони пішли через скрутне мтеріальне становище, залишивши вдома свої сім’ї. Серед клієнтів повій були й заможні тернополяни.

До кінця квітня провадження у справі буде передано у суд, який і вирішить долю сутенерок.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі