У Борщівському лісництві діти висадили 320 саджанців дуба (Фото)

Опубліковано:
24 Квітня, 2018

320 саджанців дуба звичайного висадили школярі початкових класів  Борщівської загальноосвітньої школи  №1 у володіннях місцевого лісництва. Таким чином діти долучилися до щорічної всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках», започаткованій державним агентством лісових ресурсів України.

Лісничий Борщівського лісництва Сергій Онишко розповів дітям багато цікавого про значення лісу у житті людини, про особливості роботи лісівників і їх роль у відновленні насаджень. Після цікавого і пізнавального уроку на природі діти і їх наставники Алла Прокопишин, Галина Крупа, Володимир Вус, а також директор школи Людмила Смикова взялись висаджувати дуби. Майже весь день пройшов у активній роботі, від якої, зізнаються вчителі, отримали задоволення усі учасники.

За плідну працю учням вручили подяки, грамоти та емблеми «Друг лісу» від державного підприємства «чортківське лісове господарство».

null

 

null

 

null

Фото Марії Пришляк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #дитина, #ліс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: