На Тернопільщині винні у знущанні над малолітнім понесуть покарання

Опубліковано:
23 Квітня, 2018

Обвинувачем доведено у суді, що 5 листопада 2017 року група осіб у складі 5 чоловік (троє з яких неповнолітні та один малолітній) позбавили волі малолітнього, що перебував на вулиці одного із сіл Заліщицького району.

Незважаючи на плач та крики хлопця, зловмисники обмотали його голову скотчем, запхнули в багажне відділення автомобіля на литовській реєстрації і відвезли потерпілого на закинуту територію тракторної бригади. Там обвинувачені побили потерпілого та, погрожуючи фізичною розправою, направили на малолітнього предмет, схожий на пістолет і декілька разів натиснули на спусковий гачок, після чого припинили свої злочинні дії, перед тим записавши їх на камеру мобільного телефона.

Заліщицький районний суд погодився з позицією прокурора та засудив повнолітнього обвинуваченого за ч.2 ст.146, ч.4 ст.296 КК України до покарання у виді 4 років 4 місяців. Трьом неповнолітнім співучасникам злочину також призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки, однак із врахуванням їх молодого віку на підставі ст.ст.75,104 КК України звільнено від покарання із встановленням іспитового строку на 1 рік. До малолітнього хулігана застосовано примусові заходи виховного характеру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Заліщики, #знущання, #малолітні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #покарання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: