Що таке нова українська школа і як її створити розповіли в Українській Галицькій Партії

23.04.2018 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Українська Галицька Партія продовжує проект “Школа галицького політика”. Цієї неділі відбувся тренінг на тему "Нова українська школа" та "Політичні дебати".

«Школа галицького політика», яку організовують представники Української Галицької Партії, дала тернополянам унікальну можливість навчитися нового. А саме – про формування нової української школи, де окрім знань, велику увагу приділяють особистості дитини, її вихованню та світогляду.

«Ми декларуємо, що ми готуємо дитину до життя, а насправді, якщо бути відвертим і чесним перед собою, на жаль, традиційна система готувала дитину переважно до ЗНО. В принципі, ми одні із перших, які в Україні в навчальний процес середньої школи, де вводиться це змішане навчання, де, фактично, цей урок, в такому форматі, це є модель мікросуспільства, які насамперед акцент ставлять на розвиток ставлень один до другого, формування того оточення і способу мислення», — розповіла Оксана Клепуц, директор НВК «СЗШ-ліцей» с. Козьови при ЛНУ ім. І. Франка.

Пані Оксана — випускниця трьох польсько-українських програм для вчителів, трьох програм "Про.Навички" центру інноваційної освіти "Про.Світ", "Школи фасилітації і коучингу в освіті" Наталі Чуприни. 

Експерт трьох освітніх форумів та семи mini-EdCamp, Школи 3.0. проекту центру інноваційної освіти "Про. Світ" та проекту "Пілот-24".

В Українській Галицькій Партії переконані, що варто докласти максимум зусиль, щоб змінити освіту дітей. Та це завдання все ж посильне.

«Дуже важливим для Української Галицької Партії є професійність тих людей, які  прийдуть до влади і компетентність їх в різних сферах. «Школа Галицького політика» є відкритим проектом. Будь-хто бажаючий, який є громадсько-активним, який розуміє, що треба брати на себе відповідальність, приходити у владу і робити добрі зміни, може до нього долучитися і може пройти всі ці навчання, отримати все, що йому потрібно», — пояснює Іван Кізюк, голова Тернопільської міської організації Української Галицької Партії.

Представники партії подібні заходи організовують не вперше. Окрім впровадження змін в освіті, на заході вчилися вести і політичні дебати. Бо політик – це публічна людина, яка повинна вміти себе позиціонувати і вести риторику. Тут професійність – передовсім.

В Українській Галицькій Партії знають, як діяти, щоб створити сприятливі умови для змін.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі