Участь у благодійному концерті в Тернополі на підтримку хворих дітей взяли іноземні студенти

Опубліковано:
22 Квітня, 2018

Чудову акцію провели іноземні студенти ТДМУ з Гани та Нігерії на Театральному Майдані: вони співали українські пісні, танцювали, веселились. Це була заохочувальна акція напередодні  основного спільного заходу разом з українськими студентами  – благодійного концерту  в актовій залі адміністративного корпусу університету на підтримку хворих діток. Тернополяни мали можливість придбати квитки на майбутній концерт, купити різні смаколики, виготовлені студентами власноруч. 
 
Благодійна програма спрямована  на збирання коштів для дітей з хронічними захворюваннями, сім’ї яких не можуть дозволити собі сплачувати медичні рахунки, – розповідає Олена Покришко, доцент кафедри мікробіології університету.  Студенти обрали тих дітей, хвороби яких є невиліковними і вони змушені упродовж свого життя боротися з ними. У деяких дітей діагностується муковісцидоз та цукровий діабет, а ці захворювання потребують постійного лікування та зміни способу життя. 
–  Ці діти не мають тієї самої привілеї, яка є у нас – здоров’я, тому майбутні медики збирають гроші, щоб полегшити їм життя і дати надію на завтрашній день, –  каже журналістка Яніна Чайківська. – Гроші студенти передадуть для лікування Оленки Пентрас – 14 років, Кароліни та Каміли Богданових – 5 років і 2 роки. І як тут не згадати слова із Святого Письма: «Поки маємо час, поспішаймо творити добро». Адже сьогодні сучасний світ, як ніколи раніше, потребує добра і доброти.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #виступ, #іноземець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: