Відома львівська письменниця запрошує на творчу зустріч у Тернополі

Опубліковано:
22 Квітня, 2018

«Для мене дуже важливо, щоб моя книга знайшла свого читача сама, – зізнається львівська письменниця, журналіст, авторка дитячих книжок «Добрі мамині казки» та «Магія Різдва» Леся Кічура.

Як відбувається процес творення казки та що надихає авторку на написання, маленьким тернопільським читачам пані Леся розповість в понеділок, 23 квітня.

Тернопільські дітлахи матимуть змогу з перших вустпочути про написання уже улюблених багатьма казок: «Пригоди кита у Венеції», «Оксанчині вередульки», «Добра Баба Яга», «Фею Різдва»,«Як киця професію обирала», «Лісовий майстер», «Турботливакорівка»,«Качка-кравчиня» та ін.

Письменниця зустрінеться із тернополянами в обласній бібліотеці для дітей, музеї «ЛітературнеТернопілля», обласній бібліотеці для молоді, міській дитячійбібліотеці для дітей. О 18:00 год. в ТРЦ «Атріум» відбудеться родинна зустріч з автографсесією, на яку запрошуютьусіхбажаючих.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #леся кічула, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #письменниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: