Тернопільщина співпрацюватиме з Португальсько-українською торговою палатою

20.04.2018 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Після завершення економічного форуму «Україна - нові можливості для підприємців Португалії» віце-президент міжнародної торгової палати ICC Ukraine був запрошений віце-президентом Португальсько-української торгової палати Вадимом Крахмалем з метою обговорення напрямків співпраці.

null

Під час зустрічі Тарас Володимирович мав нагоду ознайомитися з діяльністю палати та компаніями, які ведуть торгівлю з Україною. Він також розповів про інвестиційні можливості нашої країни та проект «Життя в стилі ЕКО».

null

«Було приємно дізнатися, що керівники торгової палати в Португалії надзвичайно авторитетні люди. Наприклад, президент Кошта Олівейра - перший секретар уряду Португалії з інтернаціоналізації, колишній перший секретар уряду Жозе Ламего є консультантом всесвітнього банку, депутатом парламенту, першим секретарем Міністерства закордонних справ. З приємністю запросив членів Португальсько-української торгової палати взяти участь у Тернопільському міжнародному інвестиційному форумі, який відбудеться 24-25 травня 2018 року», - додав Тарас Демкура.

Детальніше на http://demkura.com


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі