Мати вчинила самосуд над пенсіонером, який намагався згвалтувати її доньку

20.04.2018 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Це трапилось в одному з сіл Монастириського району. Місцевий пенсіонер 1948 року народження напоїв алкоголем сусідську 10-річну дівчинку, а тоді затягнув її у своє помешкання, роздягнув і намагався вступити з нею в статеві зносини.

На крики дитини збіглися сусідські жінки. Побачивши через вікно оголеного діда та дитину, вони кинулись по матір дівчинки, яка мешкала за три хати. Жінка вибила вікно та двері хати пенсіонера. Відтягнувши доньку, вона схопила ніж та кілька разів вдарила ним чоловіка. Після цього забрала п'ятикласницю додому і викликала поліцію та швидку. Пенсіонер стікаючи кров'ю, зумів дійти до колишньої дружини, яка також викликала медиків. З двома проникаючими ножовими пораненнями його доправила до лікарні чоловіка  У потерпілого -  поранення живота з ушкодженням внутрішніх органів та поріз ноги.

Дівчинку забрали до реанімації. На щастя, слідів згвалтування на ній медики не виявили, лише синці на руках в області зап'ястя. З нею спілкуватимуться психологи. Кривдника дитини прооперували, але до свідомості він ще не прийшов. Матір дівчинки правоохоронці затримали. Вирішується питання і про відкриття кримінального провадження проти пенсіонера згідно зі статтею 156 - розбещення неповнолітніх. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі