На Тернопільщині 16-річний підліток зґвалтував 8-річного хлопчика

Опубліковано:
19 Квітня, 2018

Нещастя трапилося 18 квітня. На лінію “102” надійшло повідомлення від двадцятирічного юнака. Він повідомив, що його малолітнього брата ймовірно зґвалтували.

За словами Петра Тиховича, керівника ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області, на місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився шістнадцятилітній хлопець – житель сусіднього села. Він у скоєному зізнався. Розповів, що на ставу ловив рибу, коли підійшов хлопчик та почав заважати йому, кидаючи у воду камінці. На зауваження та прохання не робити цього, не реагував. Тому підліток спіймав його, змусив роздягнутися та вступив з ним у статеві зносини неприроднім шляхом.

Після цього дитина втекла, а дома пожалілася старшому братові на кровотечу. Останній викликав поліцію, а дитину госпіталізували до лікарні.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подія внесена в ЄРДР за статтею 153 частина 3 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Триває слідство. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #згвалтував, #насилля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підволочиськ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: