Народний депутат Сергій Мельничук про Надію Савченко та Тернопільську школу мистецтв

18.04.2018 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

13 квітня, у Тернопільському прес-клубі відбулася прес-конференція з першим командиром батальйону «Айдар», народним депутатом України Сергієм Мельничуком.

На зустрічі депутат розповів, що приїхав на Тернопільщину, щоб  провести ревізію протестних сил, які залишилися після майдану.

Нардеп розповів, що хоче об’їздити всю Україну, побачити що залишилось з протестногопотенціалу, об’єднати людей, щоб змінити систему, закінчити те, що було почате.

Зі слів Сергія Мельничука, він перевірить дотримання Конституції України в регіонах,  дотримання, виконання свобод, прав громадян, а також проблемні питання областей.

На прес-конференції прозвучало питання про ставлення депутата до Надії Савченко та зокрема її так званих ідей, що до руйнування парламенту. На що він розповів про те, що Надія була його підлеглою на фронті і що про зруйнування парламенту говорить кожен атовець, через те, що вони воюють, а країна і досі в занепаді.

Також було піднято питання про Тернопільську школу мистецтв. Сергій Мельничук порадив тим, хто відстоює права школи створити профспілку, оскільки вона має набагато більше прав, звернутись на нього описавши ситуацію та приложити всі копії документів , позови до суду.

Тернопільський прес-клуб. Фото: Анжела Кардинал
Тернопільський прес-клуб. Фото: Анжела Кардинал




 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі