Випадкова зустріч з циганами для тернополянина закінчилась реанімацією

Опубліковано:
18 Квітня, 2018

Неподалік зупинки громадського транспорту “Цукровий завод” 16 квітня близько 22:00 двоє товаришів поверталися з Березовиці до Тернополя. Їм на зустріч йшли двоє чоловіків і жінка ромської національності із собакою.

Раптом пес накинувся на перехожого. Той відбиваючись, вдарив її ногою. За тварину вступився один  «циганів» і вдарив хлопця в обличчя. Він впав на проїжджу частину, вдарившись головою об асфальт, і вже не вставав. Знайомий потерпілого розповів, що хотів заступитися товариша, але не встиг, бо в цей момент з кущів вийшло ще троє невідомих, в руках одного з них був на ніж. Тож житель обласного центру змушений був втікати.

Непритомного тротуарі помітили випадкові перехожі та викликали швидку та поліцію. Із закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та в церебральній комі чоловіка доправили до лікарні. Стан 27-річного хлопця медики характеризують, як важкий. Він більше доби знаходиться в комі та не приходить до свідомості двадцятисемирічний житель Тернополя.

Поліцейські вийшли на слід нападника. Це житель Закарпатської області 1999 року народження. Він у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри та міри запобіжного заходу. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #напад, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пес, #реанімація, #тернопіль, #тернопільські новини, #цигани, #цукровий завод
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: