Журналісти «сфотошопили» апокаліпсис на Дністрі через будівництво ГЕС

18.04.2018 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Журналісти газети "Край" сфотошопили апокаліпсис річки Дністер в Городенківському районі Франківської області через будівництво каскаду з шести ГЕС. Унікальна місцина, де знаходиться знамениті острова, які люди назвали Інь-Янь за впізнаваєму конфігурацію, у випадку реалізації плану ПрАТ "Укргідроенерго" буде назавжди змінена, як краєвид, так і екосистема річки Дністер. Навпроти берегів Городенківського району розкинулись береги Тернопільської області.  

Активісти повідомляють: "Сьогодні у середу, 18 квітня, у Городенківському Палаці культури відбудеться зустріч із представниками "Укргідроенерго", які планують "нагородити" Дністер у нашій окрузі шістьма ГЕС.

Багато залежить від вашої активності. Виберуть мешканці Городниці, наприклад, у середу парники чи поїздку на розмову з тими, хто зробить біля них дамбу з можливим підтопленням-затопленням їхніх садиб разом із із парниками?

Публікуємо першу сторінку "Краю" річної давності спеціально для тих, хто каже, що газета шукає піару. Рік минув, плани з ГЕС ніхто й не думає відмінити. Стосується всіх, кому дорога доля Дністра".

null

До Городенки поїхали захисники Дністра з Тернопільщини та представники преси і телебачення. Для ефективної роботи нещодавно була створена коаліція ГО "Тернопільщина Дністрова". Перед початком зустрічі в палаці культури відбудеться презентація "летючої"- пересувної виставки свтлин "Люди Дністра", яку створили за підтримки Мандрівного фестивалю документального кіно Docudays UA та Тернопільської кінокомісії про що повідомив громадський діяч Володимир Ханас.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі