На Тернопільщині водій автомобіля на «бляхах» збрехав лікарям і поліції про ДТП

Опубліковано:
18 Квітня, 2018

Із забійно-різаними ранами голови та ушкодженнями руки до лікарів звернувся чоловік 1990 року народження. Виявилось, що 16 квітня молодик потрапив в ДТП, травми він отримав на Бучаччині в селі Старі Петликівці. Потерпілого госпіталізували в неврологічне відділення.

Медики розповіли про аварію правоохоронцям. Потерпілий же повідомив, що підсів в авто до незнайомця, який втік після того, як вони потрапили у ДТП.

Як установила слідчо-оперативна группа, водій автомобіля BMW (польська реєстрація) на автодорозі Тернопіль-Городище-Бучач не вибрав безпечної швидкості й допустив з’їзд транспорта в кювет. У транспорті працівники поліції знайшли чек із заправки за яким встановили, що водій – сам же потерпілий. Лише після цього чоловік зізнався, що автівка його, а він обдурив лікарів, бо злякався відповідальності.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бляхи, #бучач, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петликівці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: