В ТНЕУ відбулося урочисте відкриття освітньої програми «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики»

Опубліковано:
17 Квітня, 2018
У Тернополі стартувала освітня програма «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики». Її мета – підготувати молодіжних лідерів та працівників органів місцевого самоврядування, які зможуть ефективно працювати з молоддю своїх громад. 

 
Учасниками освітньої програми стали представники 20-ти об’єднаних територіальних громад України. До заходу у ролі спікера долучився очільник Тернополя Сергій Надал.
 
null

Фото з мережі Інтернет

Читайте також

У тернопільському виші німці відкрили центр і привезли 117 комп’ютерів
Що варто знати про навчання в Польщі (Відео)
Журналістів запросили на вибори ректора Тернопільського економічного

«Молодіжна політика є одним із пріоритетів у роботі міської ради, і мерія міста завжди активно долучається до фінансування та організації подібних проектів, – коментує Сергій Надал. – Освітня програма «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» є корисною та допоможе представникам органів місцевого самоврядування створити належні умови для ефективної співпраці з лідерами громадських організацій та самореалізації молоді. У Тернополі протягом декількох років успішно функціонує Молодіжна міська рада, покликана сприяти взаємодії виконавчих органів міської ради і молоді міста. Також ми продовжуємо реалізовувати проект «Тернопіль – студентська столиця України» та інші молодіжні програми і стартапи, які уже стали успішними та відомими не лише в Україні, а й за її межами».

 
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: