Житель обласного центру припаркував свою іномарку неподалік місця проживання. Вранці молодик повернувся до авто та виявив пошкоджений замок. І салону зникли телефон, автомагнітола та інструменти, які знаходились на видному місці.  

Поки власник підраховував збитки від крадіжки, правоохоронці розшукали злодія. Ним виявився тернолянин 1985 року народження, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Йому інкримінують частину 1 статті 185 ККУ – «Крадіжка».

Автокрадію загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #гроші, #злодій, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: