Юні тернопільські волейболісти обіграли найсильніші команди з Києва, Дніпра та Закарпаття

Опубліковано:
17 Квітня, 2018

Міська ДЮСШ та начальник управління фізичної культури та спорту у Тернопільська ОДА Віктор Мацикур вітають переможців. Кажуть, що такої такої вагомої перемоги чекали 18 років.

“Тернопільські волейболісти – чемпіони Чемпіонату України «Дитяча ліга» (серед юнаків 2004 р.н.). Вони обіграли найсильніші команди з Києва, Дніпра та Закарпаття. І ось, кубок чемпіона України – в нашому місті! Чемпіонат України з волейболу «Дитяча ліга» (юнаки 2004 р.н.).

V-й Фінальний тур 11-13 квітня 2018р. (м. Дніпро). Тренер команди КДЮСШ1 Семотюк Н.П., Туркула М.Г.

Тернопільщина пишається успіхами своїх спортсменів та цінує віддану працю Назарія Семотюка та Михайла Туркули! Незабаром вони з командою вирушають у Запоріжжя на фінальний тур Чемпіонату України серед юнаків 2003 р.н. Успіхів та перемоги!!!”

Приєднуємось до привітань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол, #дитяча ліга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чемпіонат україни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: