У Тернополі 21-річному військовослужбовцю вручили чотири відзнаки

16.04.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Чотири відзнаки отримав 21-річний військовослужбовець Тернопільської окремої артилерійської бригади Ростислав Мишка. Солдату вручили державну нагороду Президента України "Захиснику Вітчизни"; нагороду Міністра оборони України "Знак пошани", нагороду начальника Генерального штабу ЗСУ "Учасник АТО" і нагрудний знак «Учасник бойових дій».

Ростислав Мишка родом із села Плебанівка Теребовлянського району. У 18-річному віці вступив до лав Збройних сил України, служив  на першій лінії оборони. У 2016 році отримав поранення.

«Ворожа група не давала нам спокою. Ввечері почали бій, близько десятої години мене поранили», - розповідає військовослужбовець. Після тривалого лікування і реабілітації Ростислав повернувся у зону АТО. Трирічний контракт солдата вже добігає закінчення.

- Ростислав один із найкращих військовослужбовців. Будемо чекати, що він відпочине вдома і прийде знову підписувати контракт», - каже тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини А3215 полковник Олександр Машковський.

Нагороду Міністра оборони України "Знак пошани" вручив народний депутат України Олег Барна.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі