Аграрна Тернопільщина: Міцне коріння молодого саду Івана Бойка

Опубліковано:
14 Квітня, 2018

Із Іваном Бойком, садівником молодої генерації ми познайомилися кілька років на центральному ринку. Енергійний, наполегливий та завзятий до нової справи молодий чоловік не лише професійно обрізав зайві гілки чи вуса кореня саджанця, а й давав слушну пораду численним покупцям, як правильно садити й доглядати дерево, якими препаратами хімзахисту боротися із хворобами та шкідниками.

Читайте також

«Тернопіль Інтеравіа» забезпечує роботу системи відеоспостереження для Служби автодоріг

Обізнаність у таких деталях не випадкова, адже пан Іван займається садівництвом уже понад 14 років. Тепер у нього сотні постійних покупців не лише з Тернопілля, а й з інших областей країни. Вони цінують його авторитет професіонала, адже пропонує людям доброякісний посадковий матеріал.

Останнім часом покупці охоче в нього купують саджанці середніх і пізніх сортів черешні «Валерій Чкалов», «Регіна», «Дачниця», «Кордія».

null

Фото автора.

 

null

Фото автора.

— Користується попитом персик «Київський ранній», «Ретхевен», — каже пан Іван. — «Кромвель» — така назва порічки, яка схрещена з агрусом. Маємо ранньостиглу полуницю «Хоней», ремонтантну «Альбіон», ранні вишні «Малишка», середньостиглі «Норд старт», «Чорнокорка», вишні, схрещені з черешнею «Червишні». Знову завойовують своє місце під сонцем колоновидні й середньорослі яблуні, груші, сливи й персик. Популярний виноград, адаптований до нашого клімату та зони ризикованого садівництва, що має ранні терміни дозрівання.  

Нагадаю його мобільний телефон 0974933166. Дзвоніть, приходьте на центральний ринок у Тернополі до Івана Бойка і не пошкодуєте — матимете і красу, і для здоров’я з часом вітамінів удосталь.

Ярослав Бачинський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агро, #бойко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сад, #саджанці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: