Під час традиційного об’їзду міста, очільник Тернополя Сергій Надал оглянув стан проведення ремонтних робіт на вулиці Симоненка

13.04.2018 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На вулиці Симоненка розпочався капітальний ремонт тротуару. Підрядники здійснили демонтаж старого асфальтобетонного покриття, встановили нові бордюри та приступили до облаштування тротуару бруківкою. Стан виконання робіт оглянув міський голова Сергій Надал.

Читайте також

У Тернополі на Галицькій облаштували новий тротуар
Сергій Надал увійшов до списку найпрогресивніших мерів України

Очільник міста також побував на Київській, де ремонтують пішохідну ділянку (в районі житлового будинку №3, та від будинку № 2 до будинку № 12) і на вулиці Танцорова, де теж ремонтують тротуар.

Загалом у 2018 році у Тернополі заплановано провести роботи з капітального ремонту - заміни покриття тротуару фігурними елементами мощення також на вул. Камінній, вул. Лесі Українки, на перехресті вул. Купчинського – вул. Корольова (район 2-ї лікарні) та ремонт пішохідної доріжки від будинку за адресою проспект Степана Бандери, 92 до церкви Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі