За досконале знання Правил дорожнього руху тернополяни отримували цукерки

Опубліковано:
13 Квітня, 2018

Вуличну вікторину провели патрульні поліцейські разом із працівниками обласної бібліотеки для дітей 11 квітня. Даний захід проходив в рамках програми «ПОЛіС». Інспектори підходили до перехожих і перевіряли наскільки добре вони знають Правила дорожнього руху. За правильні відповіді громадяни отримали цукерки і повітряні кульки.

– Як виявилося не усі тернополяни знають елементарні правила, якими мають володіти учасники дорожнього руху, – розповідає інспектор зв’язків з громадськістю Ігор Івасів. – Найактивнішими і найобізнанішими в ПДР виявилися школярі.

Такі заходи й надалі будуть проводитися патрульними. Вони допомагають поліції бути ближчими до громадян, враховувати їх потреби та вирішувати проблеми з якими вони зіштовхуються.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПДР, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #тестування, #цукерки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: