ТНЕУ запрошує на інтенсив-курс із фінансової грамотності для школярів: «Як стати фінансово успішним?»

Опубліковано:
13 Квітня, 2018
 

21 квітня у Тернопільському національному економічному університеті проходитиме унікальний інтенсив-курс з фінансової грамотності для школярів: «Як стати фінансово успішним?».

ТНЕУ запрошує на інтенсив-курс із фінансової грамотності для школярів: «Як стати фінансово успішним?» (ПРОГРАМА)

Професійні тренери навчать дітей уміло складати особистий бюджет, розвивати навики грамотного витрачання коштів та способів заробітку в юному віці, розкажуть про мистецтво заощадження у різних життєвих ситуаціях, підкажуть як виявляти різновиди банківського, телефонного та інтернет-шахрайства.

Інтенсив-курс проходитиме у формі дидактичних тренінгів, воршопів, фінансових ігор і квестів, й розрахований на дітей віком 12-15 років. Курс дасть нагоду розвинути фінансове мислення у дітей, побачити нові можливості для розвитку, навчить шанобливо ставитися до грошей та ефективно управляти ними.

Зареєструватися на участь в інтесив-курсі можна за номером телефону: 067 352 68 28, а більше дізнатися на сайтах http://kaf-fin.tneu.edu.ua та https://f-education.jimdo.com або в групі https://www.facebook.com/groups/futureeducationsince2015.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ, #успішність, #фінанси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: