27-х юнаків з Тернопільщини урочисто провели до армії

13.04.2018 09:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Призовники 12 квітня з обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату вирушили відбувати службу в Збройних Силах України, а провести хлопців у дорогу прийшли їхні рідні, друзі, представники місцевої влади та духовенство.

Із 27 юнаків 20 призовників перебуватимуть у військовій частині в селі Старичі на Львівщині, а семеро інших мають бути направлені до столиці України.

Під час урочистого відправлення тернопільський священнослужитель поблагословив юнаків, окропив свяченою водою та побажав призовникам гарної служби. Теплі побажання почули юнаки і з уст військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковника Леоніда Нечепорука.

— У складний для України час ви потрібні своїй державі. Завзятість, яка є у ваших молодих серцях, допоможе вам стати тою опорою, без якої не обійтися нашій Батьківщині. І, під час відбування строкової служби, ви навчитеся захищати власну країну. Не можу сьогодні не подякувати вашим батькам, які виховали таких чудових синів нашої нації, — поділився військовий комісар.

Леонід Нечепорук наголосив, що призовники протягом всього часу строкової служби перебуватимуть у пунктах постійної дислокації військових частин. Тому ні хлопцям, ні їхнім близьким не потрібно боятися того, що юнаки можуть потрапити у зону бойових дій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі