Інфраструктуру мікрорайону «Beverly Hills» розробили за євростандартами

12.04.2018 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Новий мікрорайон по вул. Микулинецький, будівництво якого здійснює компанія «Креатор-Буд», матиме у своїй інфраструктурі сквер площею півтора гектари. До розробки проекту долучилися молоді архітектори Урбан-Т.

За словами керівника проекту «Beverly Hills» Володимира Карпінського, при роботі над детальним планом сквер-парку врахували стандарти, які застосовуються в Європі.

«Мешканці новобудов зможуть з приємністю та користю проводити вільний час. Тішитимуть око фонтани, для дітей передбачені інтерактивні ігрові майданчики, для любителів здорового способу життя - спортивне поле зі штучним покриттям, вело-доріжки. Власники авто матимуть місця для парковки. Тобто, ми відштовхувалися від потреб та інтересів тернополян, і намагалися їх максимально врахувати у будівництві мікрорайону «Beverly Hills», - зазначає Володимир Карпінський.

Аби майбутні мешканці «Beverly Hills», змогли отримати повний спектр інформації про житло, компанія «Креатор Буд» уже відкрила відділ продажу квартир цього мікрорайону. Він працює на вулиці Микулинецькій, 116 – щодня, окрім суботи та неділі з 9-ї до 19-години.

До речі, місце забудови має позитивну енергію. Його, а також і нововідкритий відділ продажу «Beverly Hills» освятив о. Сергій, сотрудник Архикатедрального Собору НЗПБ УГКЦ. Благословення від панотця на добрий початок справи отримав увесь колектив «Креатор Буд» на чолі з гендиректором компанії, відомим меценатом, Ігорем Гудою.

null

 

null

«Хай Господь дає вам багато сили, багато творчого натхнення. Бачимо вдячних людей за якісно виконану роботу, бачимо результат вашої праці. Хай Господь щедро благословить Вас, пане Ігоре, і всіх співпрацівників, бо саме колектив і є та сила, і ми потребуємо один одного. Бо, справді, немає нічого щасливого для молодої сім’ї, коли вона входить у свою власну хату. Хай Бог дає вам сили, здоров’я, щоби з божим благословенням почати  і з божим благословенням завершити будівництво», - зазначив о.Сергій під час чину освячення.

Згідно проекту, тернопільський «Beverly Hills» вміщуватиме 25 будинків. Розрахований він в основному на молоді сім’ї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі