Спецпенсії в Україні перераховуватися не будуть, – Мінсоцполітики

Опубліковано:
10 Квітня, 2018

Запроваджена Урядом України реформа пенсійної системи передбачає скасування практики нарахування спеціальних пенсій, окрім військових, і виплату вже призначених спецпенсій виключно в рамках дії перехідних положень діючого законодавства.Про це заявив заступник Міністра соціальної політики України Микола Шамбір.

«Ми говоримо про принципову відміну усіх спецпенсій. Разом з тим, є люди, які отримують вже призначені спеціальні пенсії, або мають право на їх призначення відповідно до перехідних положень закону. Для таких людей пенсії перераховуватися не будуть, і з часом вони самі перейдуть на єдині правила пенсійного забезпечення», – сказав Микола Шамбір.

Він також розповів про підготовку до аудиту Пенсійного фонду України. «Міжнародний аудит це комплексне питання, і воно потребує часу. Зараз готуються відповідні документи, процес визначення аудитора відбуватиметься прозоро на тендерній основі», – пояснив заступник Міністра.

Анастасія Гарасим’як.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мінсоцполітика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спецпенсії, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: