У Тернополі безкоштовно вакцинуватимуть тварин

Опубліковано:
9 Квітня, 2018

З 12 квітня 2018 року Тернопільська міська державна ветеринарна лікарня проводитиме безкоштовну вакцинацію собак, котів та хижих тварин проти сказу на території підприємств, що обслуговують житловий фонд міста, відповідно до графіку проведення профілактичних щеплень, затвердженого управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради, – пише Місто.

Кожен власник, — повідомляють на сайті міськради, — який утримує тварину, повинен дбати і за її безпеку та вакцинувати проти сказу, а також дотримуватися «Правил благоустрою м. Тернополя», затверджених рішенням міської ради, серед яких:

– щороку реєструвати домашніх тварин та проводити профілактичні щеплення;

– повідомляти протягом 5-ти днів ветеринарну установу та балансоутримувача про придбання тварини;

– проводити обов’язкове страхування відповідальності власників домашніх тварин  за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам;

– вигулювати собак тільки у визначених місцях на короткому поводу і в наморднику, крім собак дрібних порід, на яких у реєстраційних посвідченнях зроблено відповідну відмітку та ін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трарина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: