Понад 2000 осіб взяло участь у першій міській толоці в Тернополі. Серед яких підприємства та організації різних форм власності, балансоутримуючі організації, ОСББ та небайдужі тернополяни.

Зі слів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, впродовж вказаних днів виконувались роботи з впорядкуванням території та висадки зелених насаджень.

Також проведено роботи з очищення зелених зон на вулицях Слівенській, Винниченка, Будного, Текстильній, Фабричній, Морозенка, Микулинецькій, Юності, Стуса, Бродівській, Транспортній, Тарнавського, Поліській, Протасевича, Лесі Українки, М.Кривоноса, Коновальця, Вербицького, Л. Курбаса, В. Великого, 15 Квітня, проспектах Злуки та С.Бандери, бульварах Петлюри, П. Куліша, Д. Галицького, РЛП «Загребелля» та парків міста. Одночасно проводилося очищення територій міських кладовищ на вул. Микулинецькій, біля с. Підгороднє та на вул. Будного.

А під час традиційної щорічної акції озеленення території міста у парку «Національного відродження» на місці видалених сухостійних ялин висаджено 55 катальп.

У ці дні підрядні організації ТОВ «Авакс-Проф» та «Міськшляхрембуд» здійснили роботи зі збору та вивезення вуличного та залишків протиожеледних матеріалів, якими посипали вулиці у зимовий період.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #катальпа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #тернопіль, #тернопільські новини, #толока
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: