Віктор Шумада прикрашав пряники разом із малими тернополянами

07.04.2018 08:43   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

У ПП «Тернопіль Комсервіс» малі тернополяни прикрашали Великодні пряники. Захід провели у приміщенні обслуговуючого підприємсва за сприяння депутата округу, який обслуговує ПП «Тернопіль Комсервіс», Віктора Шумади. Близько двох десятків жителів проспекту Злуки долучилися до передвеликоднього заходу, — пише Тернопіль житлово-комунальний.

Спочатку вони були запрошені до участі у толоці, після чого перейшли до більш цікавого дійства: прикрашання великодних пряників та пасочок. Для маленьких гостей працівники підприємства створили комфортні умови для творчості та пригостили солодкими напоями. А от усі аксесуари для роботи надав Віктор Шумада, який спільно із дітьми і працівниками ПП «Тернопіль Комсервіс» взяв участь у святковому майстеркласі. Чудовий настрій та святкова атмосфера забезпечили творчий і креативний підхід малих тернополян до такої особливої роботи, а для працівників підприємства такий захід став додатковим джерелом натхнення. Додому усі учасники прийшли із виробами, прикрашеними власноруч.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі