Станом на 6 квітня зареєстровано 27 випадків захворювань, серед них 23 дитини. Активно виявлено 11 хворих.
Фахівцями ДУ “Тернопільський ОЛЦ” встановлено що інфикованими були сирі курячі яйця. Також з’ясовано обставини, що сприяли інфікуванню дітей, а саме не належне утримання харчоблоку в закладі.
Перегляньте також:
- У Тернополі тривають роботи над створенням реабілітаційного центру
- На Шумщині маленькі школярі збирають гроші для ЗСУ
Інформація для реагування направлялась до Дерпродспоживслужби. Зворотна інформація щодо здійснення дій не отримана.
З метою локалізації та ліквідації вогнища сальмонельозу продовжуються здійснюватись комплекс протиепідемічних заходів.
Анастасія Гарасим’як.