Нардеп Микола Люшняк провів учням Хоростківської гімназії екскурсію Верховною Радою (Фото)

Опубліковано:
6 Квітня, 2018

Народний депутат України Микола Люшняк, перебуваючи в Хоростківській гімназії в рамках робочого візиту, пообіцяв учням показати Верховну Раду і виконав свою обіцянку.

Після оформлення усіх необхідних документів, 28 березня, 25 учнів та п’ятеро дорослих відправились до Києва під супроводом голови Хоростківської ОТГ Степана Гладуна.

Вранці наступного дня помічник Миколи Люшняка – Ігор Павлишин провів гостям екскурсію, показав легендарні місця Києва, де відбувались переломні події Майдану. Вже о 9:30 у будинку КМДА Микола Володимирович організував для гімназистів зустріч із мером Києва Віталієм Кличком. Очільник столиці розповів вихованцям Хоростківської гімназії цікаві легенди про Київ, а діти – представили своє рідне містечко – Хоростків.

Опісля зустрічі з Віталієм Кличком, учні разом із Миколою Володимировичем Люшняком та Ігорем Володимировичем Павлишином відправились до будівлі Верховної Ради, де на них чекала екскурсія залами. Дітям показали центральну залу, у якій працюють депутати ВР та відбуваються сесії, а також розповіли про специфіку депутатської діяльності.

– Від поїздки залишились найкращі, найтепліші спогади та емоції. Дякуємо народному депутату Миколі Люшняку та його помічнику Ігорю Павлишину за такий теплий та щирий прийом. Ми відчули людяність та турботу нашої влади, повірте, не на словах, – ділиться враженнями від екскурсії директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» Людмила Крицька.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #екскурсія, #люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: