«В Україні будують дорожчі, але надійніші дороги», – народний депутат

Опубліковано:
6 Квітня, 2018

Щоб в Україні були якісні дороги, їх треба будувати. На цьому наголошує народний депутат з Тернополя Роман Заставний. Він пригадує, активне будівництво автошляхів і фінансування цих робіт почалося 2 роки тому. Як підтвердження цьому маємо позитивний приклад дороги Львів-Тернопіль. Незабаром нова траса сполучатиме наше місто з Івано-Франківськом. Будують там дороги бетонні, як повідомив Роман Заставний. Хоч метод і дорожчий, і складніший в будівництві, але служитиме довше.

«Загалом же сьогодні в Україні не більше 10% доріг в нормальному стані, ще 10% – в задовільному, а решта 80% потребують негайного втручання. Добре, що зараз маємо підтримку та фінансування від державної влади в цьому питанні», – каже народний депутат.

Далі нашій області залишиться реконструкція тернопільської об’їзної, дороги на Бережани, Теребовлю, завершення відрізку Рівне-Тернопіль. Роман Заставний впевнений, що ці дороги протягом кількох років добудують.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #заставний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: