Безкоштовно вчити англійську на Тернопільщині тепер зможуть учасники АТО

Опубліковано:
5 Квітня, 2018

З квітня 2018 року організовуються інтенсивні курси з вивчення англійської мови для мешканців-учасників АТО м. Тернополя, Тернопільського й Збаразького районів, повідомляє сайт Тернопіль Live.

 Підготовка слухачів здійснюватиметься на базі Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ. 

Навчання відбуватиметься  Тернопільським національним економічним університетом на виконання соціальних програм підтримки учасників Антитерористичної операції  та за сприяння Управління соціальної політики Тернопільської міської ради, Управління соціального захисту населення Тернопільської районної державної адміністрації, Управління соціального захисту населення Збаразької районної державної адміністрації.

Читайте також

Четвертий рік тернопільські волонтери роблять вареники для бійців АТО (Відео)

Після завершення навчання учасники Проекту отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації, а також сертифікат про рівень володіння англійською мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти, зазначили у ТНЕУ.
 
Усіх охочих просять надіслати до 16 квітня 2018 року на електронну адресу Центру (centrinozmov@tneu.edu.ua) такі дані:
– прізвище, ім’я, по батькові;
– е-mail;
– мобільний телефон.
 
За додатковою інформацією можна звертатися за адресою: Майдан Перемоги, 3 (ІІІ корпус , каб. 3107); тел.: 0352-47-50-50*13-148, 067-708-73-29.

Анастасія Гарасим’як.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #англійська, #АТО, #безкоштовно, #вчити, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: