До правоохоронців звернулась тернополянка і розповіла, що в період з 20 березня по 1 квітня з могили її батька на Микулинецькому кладовищі у Тернополі зникло бронзове погруддя.

Правоохоронці розшукують злодія та просять допомогти встановити особу невідомого. Звертаються поліцейські також до всіх власників прийомів металобрухту, у разі виявлення подібного погруддя повідомити за телефоном 27-11-70 або на лінію “102”. Кримінальне провадження відкрито відповідно до частини 1 статті 297 ККУ – «Наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом (останками, прахом) померлого або над урною з прахом померлого, а також незаконне заволодіння тілом (останками, прахом) померлого, урною з прахом померлого, предметами, що знаходяться на (в) могилі, в іншому місці поховання, на тілі (останках, прахові) померлого».

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #кладовище, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цвинтар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: