У Тернополі на вечірці «Краса в деталях» представили новинки моди від українських дизайнерів та елітну косметику

Опубліковано:
2 Квітня, 2018
У готельно-ресторанному комплексі “Братислава” 29 березня було золотисто та барвисто. Мікст із моди, шоу та косметики, плюс трішки шампанського та тістечок. Яскравим святом подія “Краса в деталях” стала завдякі святкуванню 50 річного ювілею елітної косметики Artistry. Дрес кодом вечірки організатори обрали стиль 1950-х років, відповідно до вибраної теми було представлено декілька колекцій одягу. Взагалі талановиті тернополяни вже у когорті українських дизайнерів модного стильного зручного одягу – хто був побачив та оцінив – є у що одягатися, є в кого вчитися, є чим доглядати себе та є з ким в люди вийти.

Вишукані сукні від Наталі Стефанчук “Наталі-мода”, дитяча тема, представлена дітками з агенції “Джуніор”, теплі та шкіряні нюанси колекції Наталі Парибус, Лілії Сермак та Алекса Wind (Вітер), колекція Сеник Галини, авторки бренду MaryEm, чудово міксувались з модними пропозиціями від Arber, Vovk, Atan. Екстравагантна презентація одягу у стилі New Look 50-х розрухала та розвеселила увесь зал. Глядачі побачили справжнє дефіле-шоу під запальні рок-н-рольні мелодії. Червоною ниттю через усю презентацію проходила основна тема вечора, про яку написала на своїй соціальній сторінці Наталя Стефанчук: “Краса повинна бути в людини зовнішня: в одязі, стилі, доглянутій шкірі, волоссі, обличчі, але найголовніше і найкраще, коли очі випромінюють щастя, а із серця людини йде тепло і внутрішнє задоволення!!! Любімо Себе, любімо близьких і тих, хто поруч!” На гостей чекали розіграши призів, стильні фотозони, колекція вовняних шалів та презентація шкіряних авторських сумок, створених тернопільскими дизайнерами Наталі Парибус, Алексом Вітер та Лілією Сермак при підтримці підприємства “Територія взуття”, яким керує Нелі Хоміцька. Дівчата в білих блузках та джинсах представили сумки босоніж, також до стильних сумок деяким моделям Наталі Парибус додала пояси-портупеї. Чи були присутні тернополянки при народженні нового бренду – покаже час.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null
 
 
null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аксесуар, #вечірка, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #показ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: