«PenAll» – платформа для тих хто хоче і може писати

Опубліковано:
2 Квітня, 2018

29 березня у головному корпусі ТНПУ імені В.Гнатюка для студентів факультету філології і журналістики відбулася презентація першої української платформи для публікацій «PenAll».

Засновник проекту, журналіст Максим Романюк і редактор Святослав Костюк розповіли кілька слів про свій стартап і про плани на майбутнє, щодо розвитку платформи.

За їх словами, «PenAll» – це перша українська платформа для публікацій, задумана таким чином, щоб якнайшвидше популяризувати автора, не залежно від того, професійний це журналіст, чи просто людина що хоче поділитися думками. Даний сайт є незалежним, тому писати можна на будь-які теми і висловлювати будь-яку точку зору. Кожен читач може поставити будь-якому матеріалу оцінку. Роботи з високими балами потрапляють в ТОП. Таким чином, основним орієнтиром для діяльності автора є інтерес аудиторії.

Гості зазначили, що не планують зупинятися на досягнутому. В перспективі – надання платформі схожості із соцмережею, можливість індивідуальної стилізації матеріалів, загальний рейтинг авторів, вдосконалення особистого кабінету, нові рубрики та багато іншого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #PenAll, #журналістика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #платформа, #тернопіль, #тернопільські новини, #універститет, #факультет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: