Тернопільські активісти поспілкувалися з власниками ресторану, де поліцейські танцювали під «афіцери за Росію до канца»

02.04.2018 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Активісти " Правого Сектора" та Молодіжного Націоналістичного Конгресу поспілкувалися з власниками ресторану, у якому поліцейські танцювали під пісню  "афіцери за Росію до канца". Кажуть, цей інцидент обурив жителів міста і більше такого допустити не можна.

«Націоналісти провели виховну бесіду у ресторані "Галич".
Не дозволимо плямити ні слави ні честі своєї нації!

Мешканців Тернополя обурила поведінка правоохоронців, які на своєму відпочинку в одному з розважальних закладів відтанцьовували під заборонену в місті музику Олега Газманова.

Читайте також

Поліцейські, які в Тернополі танцювали під пісню Газманова, поїдуть в зону АТО

Тернопільські "афіцери за Росію до канца" — це відео зібрало в мережі youtube майже 170 тисяч переглядів, а сам інцидент на слуху у кожного другого тернополянина. В цю неділю ( 1 квітня) НВР " Правий Сектор" та активісти Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК) відвідали місце інциденту, ресторан “Галич”, щоб вказати власникам закладу на всю аморальність таких розваг у світлі сьогодення. Нагадаємо, що в пісні прославляються “афіцери”, які “за Расію да канца”. Активісти закликали адміністрацію ресторану надалі контролювати музичний репертуар та подарували декілька книг з повстанськими піснями, які й заспівали для відвідувачів і господарів закладу. Гості підтримали таку ініціативу, а керівництво ресторану публічно вибачилося за таке (дослівно) “нещастя”.

"Ми вважаємо недопустимим, щоб у будь-яких закладах України звучала подібна музика, а люди, які захищають суверенітет нашої держави, були її прихильниками. Війна триває не тільки на Сході України, але й у наших головах", — каже Голова ТОО Молодіжного Націоналістичного Конгресу Микола Мисак.

Як повідомлялося, рішенням виконкому міської ради Тернополя ще в 2016 році було заборонено пісні Газманова, Кобзона, Лєпса, Боярського та ще десятьох російських виконавців. Ця музика не повинна лунати у громадських місцях, маршрутках, закладах харчування та торговельно-розважальних центрах.

Нагадаємо, Росія – країна агресор, визнана ООН країною-окупантом, у зв’язку з анексією українського Криму. Також ця країна спонсорує і підтримує зброєю та найманцями терористичні угрупування «ЛНР-ДНР», - йдеться на сторінці «Правого сектора» у Facebook.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі