Папа Римський заявив, що пекла не існує. Ватикан цю заяву заперечує

Опубліковано:
1 Квітня, 2018
Глава католицької церкви в інтерв’ю провідній італійській газеті заявив, що пекла не існує – є зникнення гріховних душ. Однак тепер Ватикан стверджує, що це неправда, – пише Еспресо.

Глова католицької церкви в інтерв’ю провідній італійській газеті заявив, що пекла не існує – є зникнення гріховних душ. Однак тепер Ватикан стверджує, що це неправда

Франциск – 266-й католицький папа і перший, хто народився за межами Європи – в Аргентині. У статті під назвою “Це честь бути революціонером” для впливової італійської газети La Repubblica засновник цього видання Еудженіо Скальфаро поставив запитання Папі: “А як щодо поганих душ?”

“Ті, що каються, отримують прощення бога і входять в звання душ, але той, хто не робить цього і не може бути прощеним, просто зникає. Немає пекла, є зникнення гріховних душ”, – відповів Папа Франциск, згідно зі статтею.

Незабаром після публікації матеріалу Ватикан виступив із заявою, в якій стверджувалося, що стаття була “невірно розшифрована”, і що закрита зустріч між Папою і Скальфаро не була офіційним інтерв’ю.

“Те, що повідомляється автором в сьогоднішній статті, є результатом його редактури, в якій не цитуються буквальні слова, вимовлені Папою. Тому цитату не можна розглядати як вірну транскрипцію слів святого отця”, – наголошує Ватикан у своїй заяві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ватикан, #папа римський, #пекло
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: