Туристична асоціація започатковує проект «Амбасадори Тернопілля»

Опубліковано:
1 Квітня, 2018

За результатами проведення першого Тернопільського туристичного форуму та участі у Києві у Туристичній виставці Uitt’2018 громадська організація «Туристична асоціація Тернопілля» звернулася офіційно з листом до Тернопільської міської ради з ініціативою про сприяння та підтримання започаткування проекту «Амбасадори Тернополя» як елементу маркетингової стратегії міста.

Одним з завдань проекту є пошук активних вихідців з Тернопільщини, які завдяки своєму міжнародному авторитету та професійній діяльності сприяють промоції Тернополя. Метою звернення є належне інформування, висвітлення, популяризації та просування бренду міста Тернопіль, залучення до міста інвестицій та проведення міжнародних заходів, створення конгрес-центрів, ідентифікації громадян, які мають публічну впізнаваність і асоціюють себе з містом в Україні та за її межами, створення нових туристичних маршрутів та туристичних продуктів для промоції рідного краю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #амбасадори тернопілля, #асоціація, #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: