Ryanair запровадить стоячі місця на нових рейсах в Україну

Ryanair показав планування салону нових літаків на рейсах в Україну!

01.04.2018 15:43   Джерело: lowcostavia
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ірландський лоукост Ryanair з осені 2018 року почне виконувати нові рейси з України на 15 нових напрямках. Є відомий детальний розклад рейсів, квитки вже в продажу.

На прес-конференції Ryanair 23 березня Президент України наголосив, що перші польоти очікують у жовтні, бо для українського ринку потрібно закупити окремі літаки і створити відповідну інфраструктуру. Невже Петро Порошенко вже тоді знав, що це будуть особливі літаки?

Сьогодні стало відомо, про які літаки йде мова, а також яке планується розміщення крісел у салоні.

Флот Ryanair складається з 400 літаків Boeing 737-800 і компанія очікує на поставку ще двохсот літаків Boeing 737 та 737 MAX.

Лоукост-модель перевізника не передбачає продаж всіх квитків на рейс за ціною 5-10 євро. Середня вартість квитків становить 35-45 євро, і щоб одні пасажири летіли за 10 євро, інші змушені заплатити за квиток 100-150 євро (як правило, ціни стрімко зростають за кілька днів до вильоту).

Саме так і працює Ryanair в країнах ЄС, але у зв’язку з низькою платоспроможністю громадян України дорогі квитки можуть не знайти свого покупця і компанії доведеться підняти мінімальну ціну на квитки до 30-40 євро.

Отже, для того, щоб зберегти для українців низькі ціни, Ryanair планує обладнати нові літаки Boeing 737-800, що будуть виконувати рейси у Київ та Львів, стоячими місцями!

Ryanair вже провела переговори з авіабудівним концерном Boeing про створення модифікованих літаків зі стоячими місцями. Як зазначив генеральний директор Ryanair Майкл О’Лірі, ці зміни дозволять збільшити кількість місць в салоні літака на 40%. Також він повідомив, що стоячі не будуть впроваджені на рейсах Київ – Барселона через значну тривалість польоту. Зараз літаки Boeing 737-800 містять 189 крісел, а після модифікації зможуть перевозити до 260 пасажирів.

Ідею стоячих місць одіозний О’Лірі запозичив у китайської авіакомпанії Spring Airlines, яка першою в світі вирішила перевозити пасажирів стоячи.

Введення в експлуатацію літаків Boeing 737-800 планується з 1 квітня 2019 року :)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: lowcostavia  

Коментарі