У Києві невідомі жорстоко закатували громадського активіста (Фото 18+)

Опубліковано:
29 Березня, 2018

У Києві невідомі вбили активіста ГО «Біличанський рибалка» Миколу Ярему, який перебував на нічному чергуванні на базі Святошинського озера №15. Трагедія сталася вночі 26 березня.

Вранці того ж дня на місці події побував кореспондент видання ІНФОРМАТОР.

Судячи із численних гематом на тілі загиблого, смерть настала у результаті нанесення важких тілесних ушкоджень. Зокрема, на обличчі активіста помітні сліди ударів, які могли нанести сторонніми предметами.

Обережно! Шокуючі фотографії! 18+

Неподалік від місця вбивства кореспондент видання виявив розбитий мобільний телефон Яреми.

Телефон загиблого

У кількох метрах в стороні валялася батарея від телефону. Зазвичай, у такий спосіб зловмисники відтягують час, щоб покинути місце злочину.

Батарея від телефону

У приміщенні, в якому перебував Ярема, кореспондент зафіксував безлад, який, ймовірно, виник у результаті силового конфлікту. Вбитий був без верхнього одягу і взуття, що може свідчити про те, що у момент нападу зловмисників активіст знаходився у приміщенні.

Нагадаємо, активісти ГО «Біличанський рибалка» пікетували Генеральну прокуратуру з вимогою не допустити кровопролиття через спроби рейдерів захопити Святошинські озера.

Напередодні новорічних свят представники громадської організації випустили майже три з половиною тонни риби у Святошинське озеро в Києві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активіст, #вбивство, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: