У ніч з 23-го на 24-те грудня 2017 року у селі Чубинське, Київської області, в одному з будинків на вулиці Погребняка невідомі зірвали портрет Героя України Романа Шухевича з національною символікою. Була викликана поліція та складений протокол, – пише Правий Сектор.

Далі, у ніч з 25-го на 26-те грудня у тому ж будинку підло зідрано новий портрет, наклеєний просто на стіну. Зідрано також розклеєні по парадному нагадування:

“УК України: За сепаратистські дії (ст. 110; 111; 113; 114 і 279) – від 5 до 15 років. Наруга над державними символами (ст. 338) – до 6 місяців.

Громадяни України, а також іноземні громадяни зобов’язані протягом 30 днів зареєструвати своє місцеперебування, в іншому випадку згідно зі статтею 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення – штраф.”

Після цього портрет було наклеєно знову. Зранку 4 січня він вкотре був знищений. Сплюндровано герб та прапор. Вчергове була викликана поліця та складений протокол.

5-го січня мешканці будинку встановили камеру спостереження та наклеїли новий портрет з державною символікою України.

На деякий час злочинці зачаїлися. Проте, 25 березня, вони з’явилися. На камері спостереження видно двох чоловіків у масках, які зрізали портрет та показали нецензурні знаки прямо в об’єктив.

Бездіяльність правоохоронних органів у таких ситуаціях призводить до безкарного нищення всього українського та загалом України! Ненависники нашої країни спокійно розгулюють по вулиці та знущаються над нашими героями та символами. Посібники окупанта щодень проводять свою деструктивну діяльність не маючи за це покарання. Доки правоохоронні органи не звертатимуть уваги на акнтиукраїнські дії — доти вороги зсередини розриватимуть Україну на шматки!

null

Правий сектор

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #правий сектор, #сепаратист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: