29-30 березня у Тернопільському центрі соцслужб для сім’ї, дітей та молоді діятиме «гаряча лінія»

Опубліковано:
28 Березня, 2018

29 та 30 березня у Тернопільському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працюватиме «Гаряча лінія». Телефон довіри –  43-31-00.

Зокрема:

– 29 березня з 12.00 до 14.00 год. – можна поспілкуватися на тему «Наставництво над дитиною, яка проживає в інтернатному закладі. Крок за кроком». Консультації надаватиме провідний спеціаліст із соціальної роботи відділу соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніздрань Наталя Володимирівна.

– 30 березня з 12.00 до 14.00 год. – розмовлятимуть на тему «Питання соціального забезпечення внутрішньо переміщених осіб». На запитання будуть відповідатимуть начальник відділу з прийому громадян управління соціальної політики Микитюк Уляна Анатоліївна та провідний фахівець із соціальної роботи відділу соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лясковська-Бекесевич Ірина Ігорівна.

– 30 березня з 14.00 до 16.00 год. – можна поспілкуватися з фахівцями на тему «Соціальні пільги сім’ям учасників АТО». Консультації можна отримати від заступника начальника управління соціальної політики – начальника відділу обслуговування ветеранів та інвалідів Бабій Надій Романівни; головного спеціаліста відділу у справах сім’ї управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Гірняк Ірини Ігорівни та провідного фахівця із соціальної роботи відділу соціальної роботи Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лясковської-Бекесевич Ірини Ігорівни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаряча лінія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: