У Тернопільській області два вагони поїзда зійшли з рейок через крадіжку елементів колій

Опубліковано:
28 Березня, 2018

У Тернопільській області через викрадення невідомими матеріалів залізничних колій два вагони дизель-поїзда зійшли з рейок. Про це повідомляють на сайті “Укрзалізниці”.

Аварія сталася 27 березня о 15:20 на 20 км перегону Гусятин-Копичинці. З рейок зійшли два вагони приміського поїзда №6285 Гусятин-Чортків.

“За висновком експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці. Вагони зазначеного поїзда зійшли з рейок у результаті викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії”, – повідомили у Львівській залізниці.

На щастя, ніхто з пасажирів і працівників залізниці не постраждав. Пасажирів доправили за місцем призначення. Колії тимчасово перекривали, але вже близько 21:00 після аварійно-відновлювальних робіт рух на ділянці було відновлено.

Про інцидент повідомили в прокуратуру і Службу безпеки України. Відкрито кримінальне провадження.

За інформацією “УЗ”, з початку 2018-го зафіксовано 916 випадків незаконних втручань у роботу залізниць. Затримано 286 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вагони, #колія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїзд, #рейки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: